Компанія ARB представляє абсолютно нову дорожню кухню

17 травня 2021.

ARB Slide Kitchen — це інтегрована кухня для вашого позашляховика, яка налаштовується за 15 секунд. У ній є стіл, газова плита, ящик для посуду і, як ви вже здогадалися, кухонна раковина, і вона акуратно збирається в один зі стандартних подвійних висувних ящиків ARB. Це окремий ящик, який при висуненні трансформується в кухню. Він має автоматичне блокування, що запобігає закриванню ящика, коли ви його використовуєте. Slide Kitchen має стільницю з нержавіючої сталі для кухні 1250 мм з допустимим навантаженням до 30 кг, в повністю висунутому стані, що робить її практичною платформою для завантаження і розвантаження холодильника.

ОСОБЛИВОСТІ

Плита Thetford з трьома конфорками має дві конфорки потужністю 1,75 кВт і одну конфорку швидкого нагріву потужністю 2,5 кВт, а також кришку з загартованого скла, яка працює як фартух під час використання печі. При використанні технології придушення полум'я подача газу автоматично відключається, якщо полум'я гасне або кришка закривається.

Завершує кухню складна силіконова мийка об'ємом 12 л з заглушкою, яка також служить решіткою для сушіння посуду і включає в себе тримач для посуду, який допомагає вимити посуд після того, як ви закінчили готувати. Згорнуту раковину можна зберігати в ящику для посуду або упакувати в інше місце.

Для тих, хто не хоче постійно використовувати кухню в своєму автомобілі, є додатковий змінний ящик, який можна замінити на кухню, щоб забезпечити додаткове місце для зберігання.

Кухня може бути інтегрована з поточними ящиками ARB Outback Solutions або може бути куплена в окремому ящику. Slide Kitchen має зовнішні розміри 1355 мм (Д) x 505 мм (Ш) x 310 мм (В) і може бути встановлена ​​в подвійний ящик, спеціальні трейлери для кемперів або в вантажний кузов.

Ще новини на дану тематику