ЗНАЙ РІЗНИЦЮ! Блокування ARB Air Locker

13 липня 2021.

КУПИЛИ ДЕШЕВЕ БЛОКУВАННЯ В ІНТЕРНЕТІ? ШВИДШЕ ЗА ВСЕ, ВИ ТІЛЬКИ ЩО ВТРАТИЛИ СВОЇ ГРОШІ, КУПИВШИ ЖАХЛИВУ ЗАМОРСЬКУ ПІДРОБКУ.

За останні кілька років ми побачили становлення нової індустрії — виробництва дешевих блокувань в Китаї і Індії. Виробники або просто називають свою продукцію ARB Air Locker, або заявляють, що використовують патентований дизайн і технології ARB, що є порушенням австралійських і міжнародних законів.

На перший погляд, ці блокування, що використовують патентований дизайн ARB з трьох частин, виглядають непогано. Однак, при уважному розгляді можна виявити погано оброблені поверхні і загальну низьку якість збірки диференціала. Частково це пояснюється низькою якістю верстатного устаткування та виробничого процесу, але в першу чергу проблема криється в використанні відверто дешевих матеріалів, в основному загартованої вуглецевої сталі.

Загартована сталь є найдешевшим видом стали і утворює тверду зовнішню поверхню. З точки зору міцності, підроблені блокування з корпусом із загартованої сталі витримують 250 МПа, в той час як оригінальне блокування Air Locker витримує 1200 МПа — практично в п'ять разів більше. Підроблені блокування з Китаю і Індії приваблюють своєю дешевизною, проте ці вироби неймовірно слабкі, постійно ламаються, не пройшли тестування і не мають взагалі ніякої гарантії, запасних частин і сервісу.

В кінцевому підсумку, більшість з підроблених блокувань виявляються в смітнику, разом з вашими важко заробленими грошима. Кращий спосіб захистити себе від підробок і імітацій — це зв'язатися з вашим місцевим дилером і придбати оригінальне блокування ARB. Цим ви не тільки підтримайте місцеву економіку, а й отримаєте оригінальне блокування ARB Air Locker — найкраще і найнадійніше блокування диференціала в світі.

ФАКТИ

  • Китайські та індійські блокування виробляють із загартованої вуглецевої сталі, яка не призначена для високих навантажень в диференціалах.
  • Підроблені блокування виробляються з великими допусками, що призводить до великих робочих зазорів. Це тягне за собою швидкий знос шестерень в диференціалі.
  • У китайських та індійських блокуваннях використовуються сальники вкрай низької якості, що призводить до передчасного зносу.
  • Блокування ARB Air Locker зроблені з матеріалів, що використовуються в аерокосмічній галузі, і спеціально спроектовані для того, щоб бути найсильнішою частиною моста. Міцність блокування завжди з надлишком перевершує міцність напіввісей.
  • Всі блокування ARB виробляються і збираються на власному заводі в Мельбурні, всі деталі і компоненти також виробляються ексклюзивно для ARB.
  • ARB не постачає ніякі деталі і компоненти блокувань Air Lockers китайським або індійським постачальникам для виробництва дешевих блокувань.
  • Підроблені блокування є порушенням австралійських і міжнародних законів, так як використовують патентовані технології, що належать ексклюзивно компанії ARB.
  • Деталі китайських та індійських блокувань низької якості, вони шумні, швидко зношуються, що призводить до великої люфту і нестабільної роботи на грунті.
  • Блокування Air Locker пройшли 30 річний шлях удосконалень, щоб забезпечити максимально надійний рівень роботи.
  • Китайські та індійські блокування не мають запасних частин, гарантії або пост-продажного сервісу і підтримки.
  • На всі блокування Air Locker надається 5-ти річна гарантія, вони ремонтопридатні і мають продажні сервісні центри по всьому світу.
  • На фото нижче зображена оригінальна коробка і блокировка ARB, де вказано серійний номер. На підробках немає серійних номерів! 

Real ARB AirLocker Real ARB AirLocker

Ще новини на дану тематику