Додаткові світлодіодні фари ARB Intensity SOLIS

15 липня 2020.

Дополнительные фары ARB Intensity Solis™У легендарних фар ARB Intensity з'явився гідний спадкоємець. Завдяки оновленому дизайну і абсолютно новій оптиці, спроектованої і розробленої власними силами, в поєднанні зі світлодіодною технологією OSRAM, унікальні, багатофункціональні і високопродуктивні фари ARB Intensity Solis™ в черговий раз розсунули межі технологій автомобільного світла.

Додаткові фари ARB Intensity Solis™ пропонуються у варіантах дальнього (спрямованого) і ближнього (розсіяного) світла, з червоними або чорними вставками на безель, і володіють безліччю нових функцій, які, безсумнівно, сподобаються всім на ринку. Почати хоча б з кронштейна, відлитого під високим тиском і забезпечує міцну основу для встановлення цих неймовірних фар.

Фари ARB Intensity Solis™ були спроектовані повністю «з нуля» в штаб-квартирі ARB в Мельбурні, Австралія. Ключовим моментом у розробці залишалася продуктивність, але ми також абсолютно впевнені, що оновлені стиль і дизайн цих фар органічно впишуться в існуючий асортимент автомобілів і силових бамперів на ринку. Модернізована оптика дозволила не тільки зменшити сліпі зони (характерні для більшості світлодіодних фар), але і збільшити кількість світлодіодів з 32 до 36 в корпусі з аналогічними зовнішніми розмірами. У фарах використовуються потужні і перевірені часом світлодіоди OSRAM, які є кращими світлодіодами на ринку на сьогоднішній день. Матриця з 36 світлодіодів складається з тридцяти світлодіодів потужністю 4 Вт і чотирьох світлодіодів по 10 Вт, що забезпечує неймовірну дальність освітлення та діаграму спрямованості світла, ідеальну для широкого діапазону умов водіння.

Особливість ARB Intensity Solis™ — унікальний цифровий сенсорний пульт для регулювання яскравості фар. П'ять попередньо встановлених налаштувань, запрограмованих в контролері, дозволяють підвищити ефективність водіння і з легкістю міняти яскравість освітлення, без необхідності відволікатися на сенсорний пульт. Завдяки сучасним стилістичним рішенням, був досягнутий мінімально можливий розмір пульта, що забезпечує акуратне встановлення і зовнішній вигляд сучасних приладових панелях. Крім того, незабаром, фари ARB Intensity Solis™ зможуть бути повністю інтегровані з системою ARB Linx та надати повний контроль над вашою системою освітлення Intensity Solis™, з використанням додаткової проводки контролера Linx (артикул SJBLINX)*.

Простоту установки забезпечує електропроводка ARB Intensity Solis™, яка оснащена роз'ємами H4 і HB3 для швидкого і легкого підключення до систем освітлення більшості транспортних засобів. Один 4-контактний роз'єм на задній панелі кожної фари підключається одним джгутом проводки, що допомагає поліпшити прокладку проводів в автомобілі.

Управління та контроль температури і тепла, що утворюється світлодіодами, завжди було преміальної особливістю фар ARB Intensity. Компанія ARB ніколи не йде на компроміси в питаннях якості, тому активне інтелектуальне управління температурою було не тільки включено в конструкцію нових фар, але й оптимізовано нашими інженерами. Максимальне охолодження досягається завдяки корпусу з литого алюмінію, який працює як масивний радіатор і дозволяє ефективно відводити надлишкове тепло від світлодіодів, забезпечуючи їхню роботу з максимальною продуктивністю. Завдяки цьому, фари ARB Intensity забезпечують максимальну продуктивність і термін служби в будь-яких дорожніх умовах, особливо в порівнянні з більш дешевими варіантами фар на ринку.

Відстань, на якому досягається освітленість 1 люкс, є найбільш широко використовуваним методом вимірювання характеристик додаткових фар. І, як і слід було очікувати, фари ARB Intensity Solis™ забезпечують неймовірну дальність освітлення. Одна спрямована фара ARB Intensity Solis™ забезпечує дальність 1032 м, що на 30% більше світловий продуктивності поточної специфікації фар ARB Intensity. У той же час, одна фара ARB Intensity Solis™ з розсіяним світловим пучком забезпечує дальність до 729 м з розподілом до 40 м з кожного боку автомобіля. А оптимізована, більше м'яка, кольорова температура світлового потоку допомагає знизити навантаження на очі протягом тривалих періодів водіння, підвищує комфорт водія і допомагає знизити втому.

У конфігурації з двома фарами дальнього світла відстань освітлення становить вже дуже конкурентоспроможні 1462 м @ 1 люкс, а в комбінації «дальній ближнє світло» — вражаючі 1263 м @ 1 люкс. Однак, дальність освітлення — це ще далеко не все, а от якість освітлення — це те, що потрібно. Оптика ARB Intensity Solis ™ була повністю розроблена нашими інженерами Джеймсом Люком і Саймоном Стикни. Багато місяців інженери витратили на розробку та вдосконалення оптики, яка вловлює найбільшу кількість світла, видаляє сліпі зони і направляє світловий промінь в потрібну область, щоб зменшити розсіювання світла і максимально збільшити потенціал кожного світлодіода.

ARB Intensity Solis™ - черные печатные платы под светодиодамиОновлення зовнішнього вигляду фар ARB Intensity Solis™ включає в себе чорні друкарські плати під світлодіодами, для створення ефекту глибини при погляді на фари і забезпечує більш привабливий зовнішній вигляд. Також в комплекті з кожною фарою поставляються різнокольорові вставки на окантовки, які можуть бути легко замінені самим користувачем. Пропоновані кольори вставок — це всесвітньо відомий червоний колір ARB, а також чорний, який підкреслить ефект «скритності» в передній частині автомобіля. У комплекті з фарами поставляються практично неруйнівні прозорі захисні фільтри, а в якості опції також доступні жовті і чорні кришки.

Для подальшого поліпшення зовнішнього вигляду команда інженерів і дизайнерів додала кріплення фари з литого під тиском алюмінію, яке також включає інсталяційний кріплення з «секреткой». Цей кронштейн дозволяє закріпити фару нижче, що збільшує міцність монтажу, а також знижує тремтіння світла на будь-якому покритті, з якими ви можете зіткнутися. Кронштейн забезпечує безліч різних монтажних положень і можливість установки на більшу кількість силових бамперів, представлених на ринку (див. присутнє керівництво по установці для популярних моделей бамперів ARB).

Фари ARB Intensity Solis™ — це довгоочікуване і революційне оновлення культового австралійського продукту. Вони забезпечують чистий і чіткий світло з поліпшеної колірної температурою, що допомагає знизити стомлюваність очей і втому при водінні на далекі відстані. Ці фари показують вражаючі відстані світлового потоку для підвищення безпеки, як на шосе, так і на бездоріжжі. Відмінним вибором для забезпечення високої дальності, так і широкого поля освітленості буде комбінація фар ближнього і дальнього світла. Продовжуючи традицію ніколи не йти на компроміси, компанія ARB використовує передову електроніку і світлодіоди, першокласне активне управління температурним режимом, новий тип фарби для лицьових панелей і оптимізовані конфігурації лінз і оптики. Фари ARB Intensity Solis™ продовжують встановлювати нові стандарти в області автомобільної оптики.

*Інтеграція з LINX — клієнтові потрібно буде придбати тільки додаткову проводку SJBLINX, яку легко встановити самому, а потім налаштувати нові фари і їх функції в системі LINX. Особливості будуть включати в себе користувальницькі налаштування, плавне керування яскравістю, функцію «ввічливою» підсвічування, а також спеціальні іконки і функції Solis.

Результати фотометричних випробувань

Тестування проводилося в схваленій і акредитованої незалежної лабораторії NATA (Австралійська Національна асоціація органів тестування) в Австралії з використанням австралійських стандартних методів вимірювань для допоміжного автомобільного освітлювального обладнання.

Дві фари дальнього світла (SJB36S x 2) — 1462 м.

Две фары дальнего света (SJB36S x 2) — 1462 м.

Дальнє світло + ближнє світло (SJB36S x SJB36F) — 1263 м.

Дальний свет   ближний свет (SJB36S x SJB36F)

Одна фара дальнього світла (SJB36S) — 1032 м.

Одна фара дальнего света (SJB36S)

Одна фара ближнього світла (SJB36F) — 729 м.

Одна фара ближнего света (SJB36F)

Особливості та характеристики

  • Дополнительные фары ARB Intensity Solis™36 світлодіодів OSRAM — 6 x 10 Вт і 30 x 4 Вт.
  • Загальний світловий потік, люмени — 18 178.
  • 9546 ефективних люменів — направлене світло.
  • 8333 ефективних люменів — розсіяне світло.
  • Колірна температура — 5700 К.
  • 1 люкс на 1032 м для спрямованого світла, 729 м для розсіяного (1 фара) і 1462 м (2 фари дальнього світла).
  • Кут освітлення: 6° для спрямованої фари і 11° для розсіяною.
  • Захист від стрибків напруги.
  • Термін служби світлодіодів більш 50 000 годин.
  • Робоча температура від -40 °C до 65 °C.
  • Захист від радіочастотних та електромагнітних завад.
  • Інтегрована інтелектуальна система керування температурним режимом.
  • Корпус і кріплення з литого алюмінію.
  • Полікарбонатне скло, яке практично неможливо зруйнувати.
  • Захисна кришка з литого полікарбонату, стійка до ультрафіолетового випромінювання, в комплекті.
  • Багатопозиційне кріплення.
  • Міцне порошкове покриття, стійке до УФ-випромінювання.
  • Сапун для вирівнювання тиску.
  • Пило - і водонепроникність до IP68.
  • Водонепроникний роз'єм Amphenol AT06 високої потужності.
  • Протестовано на вібрацію у відповідності зі стандартом MIL810-STDG.
  • Відповідність стандартам RoHS, РЄ та ECE R10.
  • Вхідна напруга 10-30 В постійного струму.
  • Споживана потужність 165 Вт.
  • Споживаний струм 12,4 А при 13,2 Ст.
  • Додаткові захисні кришки для лінз продаються окремо — прозорі, жовті і суцільні чорні.
  • цифровой сенсорный пульт для регулировки яркости фарУстановчий комплект з болтами-секретками.
  • Сумісність з Linx — потрібна додаткова проводка ARB SJBLINX.

Специфікації сенсорного пульта

  • Кнопки «Вгору» і «Вниз»
  • Зміни яскравості у відсотках: 5%, 25%, 50%, 75%, 100%
  • Силіконовий чохол для міцності і захисту.
  • Різнобарвний логотип ARB — білий/червоний
  • Інтуїтивне управління простим дотиком — очі не відволікаються від дороги.
  • Габарити: 58 мм (Д) x 10 мм (Г) x 25 мм (Ш)
  • Сенсорний пульт обов'язково потрібно для роботи фар ARB Intensity Solis™, якщо вони не підключені до системи Linx.

Розміри упаковки

  • Фара ARB Intensity Solis™ = 150 мм x 360 мм x 260 мм (В)
  • Проводка ARB Wiring Loom ARB Intensity Solis™ = 80 мм x 340 мм x 100 мм (В)
  • Захисні кришки ARB Lens Covers ARB Intensity Solis™ = 240 мм x 290 мм x 50 мм (В)

Ще новини на дану тематику